عدد 3 اكواب دقيق فاخر
عدع 1 علبه زبادى صغيره
عدد 1 بيضه حمراء
معلقيتن زيت ذره
ذره ملح
نصف معلقه خميره بيره فورايه مذابه فى مياه ساخنه
1/4 كيلو لحمه مفرومه
ثوم مفروم
صلصه
ملح فلفل اسمر
شرائح طماطم
شرائح فلفل
جبنه شيدر مبشوره
جبنه متزريلا
زيتون اسود او اخضر
طريقه التحضير
يضاف
الدقيق مع البيض مع ذره الملح مع الخميره مع معلقتين الزيت مع
الزبادىوويضاف الجبنه المتزيلاا و يعجن جيدا حتى تمام التمسك ويترك فى اناء
مغلق حتى يخمر لمده لا تقل ع نصف ساعه
ثم ننحضر الحم
نضع قلبا من
الزيت فى اناء ع النار ويضاف اليه الثوم المفروم حتى يصبح لونه ذهبى ثم
يضاف اليه الحم والملح والفلفل الاسمر والصلصه حتى تمام النضج
ونحضر صنيه نضع فيه العجين بعد التخمير ونفرده ونضع عليه الحم وشرائح الطماطم وشرائح الفلفلوالزيتون والجبن الشيدر
والزيتون
وتضع فى الفرن ع نار متوسطهحتى تمام النضج
ملحوظه
لا تفرد العجينه فى الصنيه كله لانه هتفرد عند وضعه فى الفرد
من الممكن عدم اضافه الجبن المتزيلا لانه تضاف فقط لااعطاء المطه
بالهنا والشفا
عدع 1 علبه زبادى صغيره
عدد 1 بيضه حمراء
معلقيتن زيت ذره
ذره ملح
نصف معلقه خميره بيره فورايه مذابه فى مياه ساخنه
1/4 كيلو لحمه مفرومه
ثوم مفروم
صلصه
ملح فلفل اسمر
شرائح طماطم
شرائح فلفل
جبنه شيدر مبشوره
جبنه متزريلا
زيتون اسود او اخضر
طريقه التحضير
يضاف
الدقيق مع البيض مع ذره الملح مع الخميره مع معلقتين الزيت مع
الزبادىوويضاف الجبنه المتزيلاا و يعجن جيدا حتى تمام التمسك ويترك فى اناء
مغلق حتى يخمر لمده لا تقل ع نصف ساعه
ثم ننحضر الحم
نضع قلبا من
الزيت فى اناء ع النار ويضاف اليه الثوم المفروم حتى يصبح لونه ذهبى ثم
يضاف اليه الحم والملح والفلفل الاسمر والصلصه حتى تمام النضج
ونحضر صنيه نضع فيه العجين بعد التخمير ونفرده ونضع عليه الحم وشرائح الطماطم وشرائح الفلفلوالزيتون والجبن الشيدر
والزيتون
وتضع فى الفرن ع نار متوسطهحتى تمام النضج
ملحوظه
لا تفرد العجينه فى الصنيه كله لانه هتفرد عند وضعه فى الفرد
من الممكن عدم اضافه الجبن المتزيلا لانه تضاف فقط لااعطاء المطه
بالهنا والشفا